Europaleti de lemn si boxpaleti metalici la cele mai bune preturi!

Paleti noi

Deoarece europaletii noi sunt la mare cautare, pentru a ne alinia cerintei de piata din 2012, am adus pe stoc paleti noi de lemn din Polonia si Germania.

In vederea imbunatatirii calitatii paletilor, ne-am hotarat sa recomandam clientilor criterii legate de clasificarea paletilor: In cazul europaletilor noi: Ei sunt folositi de obicei in industria alimentara pentru transport, depozitare si schimb de marfa. Pentru ca toti clientii nostri sa stie sa identifice paletii noi de paletii falsificati este foarte important semnul de pe paleti: Epal identifica numele organizatiei. Pe chitucul din mijloc trebuie sa se regaseasca braduletul (IPPC-ul), codul producatorului si umiditatea lemnului. (Paletul este tratat termic).
Produsul se face de obicei din cherestea sau din orice clasa de lemn calitativa.

Paleti de tip Clasa A

Sunt folositi pentru depozitare, transport si comercializare intre firme. Proprietatile paletilor: Foarte putin utilizat (arata aproape ca nou) Este normal sa fie urme de utilizare pe palet. Nu este obligatoriu sa fie tratati termic. Toate elementele trebuie sa fie in perfecta stare si se admit reparatii la aceasta clasa de paleti.

Paleti de tip Clasa B

Proprietatile paletilor: Paletul este de o culoare mai inchisa. A fost folosit in mai multe cicluri deja. Toate elementele trebuie sa fie in perfecta stare si se admit reparatii la aceasta clasa de paleti. Tratamentul termic nu este obligatoriu.

Paleti de tip Clasa C

Paletul este negru, in perfecta stare de functionare. Se admit reparatii la aceasta clasa de paleti. Foarte important, in cazul claselor de paleti A, B si C: daca pe cel putin 2 chituci ai paletilor, insemnele sunt vizibile, paletul este in ordine. Multi spun ca acei paleti sunt falsi. Nu este adevarat, pentru ca in timpul utilizarii unele din insemnele de pe paleti se pot sterge.

NOU ! Depozitarea pe verticala a ramelor de paleti

Datorita faptului ca ramele de paleti nu se puteau depozita pe verticala, s-a inventat un coltar de plastic care faciliteaza depozitarea ramelor de paleti pe verticala, ceea ce duce la o economie de spatiu, din depozitul dumneavoastra.

Cand paletul euro nu este utilizabil

Are elementele de fixare lipsa, cuie vizibile, chituc rasucit sau crapat, cu urme de mucegai sau cu anumite impuritati ce pot aparea pe elemente: ulei, motorina sau alte elemente. Trasaturi ale unui europalet:
1. Palet din lemn cu 4 laterale de incarcare (800mmx1200mm)
2. Curespunde normelor UIC 435-2
3. Are 4 chituci pe colt
4. Produs brut din cherestea
5. Nu exista componente lipsa, scandura sau chituc
6. Nici o componenta erodata, atacata de mucegai sau alta urma de degradare
7. Nici un chituc rasucit mai mult de 1 cm, pe lungime sau grosime.