Europaleti de lemn si boxpaleti metalici la cele mai bune preturi!

PALETI NOI TIP EURO

In vederea imbunatatirii calitatii paletilor, ne-am hotarat sa recomandam clientilor criterii legate de clasificarea paletilor: In cazul europaletilor noi: Ei sunt folositi de obicei in industria alimentara pentru transport, depozitare si schimb de marfa. Pentru ca toti clientii nostri sa stie sa identifice paletii noi de paletii falsificati este foarte important semnul de pe paleti: Epal identifica numele organizatiei. Pe chitucul din mijloc trebuie sa se regaseasca braduletul (IPPC-ul), codul producatorului si umiditatea lemnului. (Paletul este tratat termic). Produsul se face de obicei din cherestea sau din orice clasa de lemn calitativa.

Sunt paleti obtinuti din productie proprie avand dimensiuni standard conform normelor europene de 1200x800x144, inscriptionati cu numar EPAL, certificati de Asociatia Europeana a Constructorilor de Paleti printr-o clema metalica.

Clema Metalica paleti noi de tip euro

Numar EPAL paleti noi tip euro

Sunt produsi conform normelor UIC-Norm 435/2. Elemente care atesta calitatea produsului constau in tratamentul termic si fito sanitar efectuat in procesul de productie al Europaletilor, asigurand astfel caracteristici de sustinere foarte precise. Greutatea suportata este de 1000 kg.

europaleti noi

europaleti noi

Toti paletii noi vanduti de PPL sunt paleti produsi de diferiti furnizori si toti sunt certificati EPAL.

Un alt tip de produs EPAL si numarul EPAL aferent

paleti de tip euro numar epal

paleti de tip euro numar epal 2

Europaleti autorizati EPAL ( UIC 435-2)
Tratati termic conform IPPC/ISPM 15
Dimensiuni: 1200x800x145 mm